Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers 3 August | Play Today

0

Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers and win exciting rewards. Flipkart Quiz Answers win free vouchers and reward coins when you answer all five questions. Checkout daily updates for Flipkart quiz answers and win free vouchers.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz contest All 5 Questions:

Flipkart Quiz is running and active for all users. Anyone can play this Flipkart Quiz by answering 5 questions to win exciting prizes and vouchers. If you are looking for quick daily Flipkart Quiz Answers then you can have all five answers here.

Quick Best Trick to Answer Flipkart Daily Trivia Quiz Contest:

Flipkart runs its Trivia Quiz with 5 questions daily and users can answer to win free rewards and vouchers. Usually, General knowledge questions asked in Flipkart Quiz. The best trick is that you’ve to answer daily and regularly to improve your chances of winning exciting prizes and rewards. Flipkart Quiz starts daily at 12:00 AM IST and stops at 11:59 PM IST, you can answer anytime during the active hours.

Must Read: Amazon Quiz Contest Time Win Exciting Prizes Every Day!

How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

  • Download the Flipkart app in your phone
  • Login or signup
  • Now open Game Zone Section in the app
  • Find Daily Trivia Quiz Contest
  • Answer all five questions correctly

Flipkart Quiz Answers 3 August 2020:

Ques 1. The balls used in which of these sports have yellow, red or blue dots?

Answer: Squash

Ques 2. Who is the fastest left-arm bowler to reach 200 wickets in Test matches?

Answer: Ravindra Jadeja

Ques 3. Which city hosted the 2019 IAAF World Athletics Championships?

Answer: Doha

Ques 4. Which of these teams did NOT play in the first ever NBA match hosted by India?

Answer: Utah Jazz

Ques 5. Where did the Indian men’s hockey team won its last Olympic gold medal?

Answer: Moscow

Flipkart Quiz Answers 2 August 2020:

Ques 1. Which legendary actor was a part of the 2019 film Joker as Murray Franklin?

Answer: Robert De Niro

Ques 2. Which fusion rock band did Rahul Ram and Susmit Sen start in 1990?

Answer: Indian Ocean

Ques 3. Which of these characters dies in the climax of the film Sholay?

Answer: Jai

Ques 4. In 1958, Mother India lost the best foreign language film Oscar to a film from

Answer: Italy

Ques 5. Which actress is directing the upcoming Charlie’s Angels 2019 reboot?

Answer: Elizabeth Bank

Flipkart Quiz Answers 1 August 2020:

Ques 1. Who has sung the hit songs ‘Suit Suit’ and ‘Patola’?

Answer: Guru Randhawa

Ques 2. On whose gravestone would you find 772.5 inscribed, his calculation of heat?

Answer: James Joule

Ques 3. Who among these was a member of the winning Davis Cup teams in 2004, 2008, 2009, and 2011?

Answer: Rafael Nadal

Ques 4. Which country’s “other national drink” is Irn-Bru, a carbonated soft drink?

Answer: Scotland

Ques 5. What day do we generally observe on the second Sunday of May?

Answer: Mother’s Day

Flipkart Quiz Answers 31 July 2020:

Ques 1. The IPL has not witnessed a team based in which of these cities?

Answer: Cuttack

Ques 2. Dabang in Hockey, Indians in Cricket and Maharathi in Wrestling are the sports teams for?

Answer: Mumbai

Ques 3. Which of these is not one of the two umpires in a game of tennis?

Answer: Ball umpire

Ques 4. Who became the first Indian male boxer to win silver at World Championships?

Answer: Amit Panghal

Ques 5. Which of these is not a type of gymnastics event held at the Olympics?

Answer: Aesthetic

Flipkart Quiz Answers 30 July 2020:

Ques 1. Who played the role of Malik Kafur in the film Padmaavat?

Answer: Jim Sarbh

Ques 2. Starring Amitabh Bachchan, who directed the film Aks?

Answer: Rakeysh Mehra

Ques 3. Which of these film franchises was rebooted in 2019 starring David Harbour?

Answer: Hellboy

Ques 4. R Madhavan played the role of ____ in the Tanu Weds Manu series.

Answer: Manoj Sharma

Ques 5. Which 2018 film begins with a dedication to Amrita Pritam, the Hindi poet?

Answer: Manmarziyaan

Flipkart Quiz Answers 29 July 2020:

Ques 1. At 3,840 meters, Mount Saramati is the highest peak of which Indian state?

Answer: Nagaland

Ques 2. Which Mughal emperor built the ‘Shalimar Bagh’ in Srinagar in 1619?

Answer: Jahangir

Ques 3. Invented in 1924 in Mexico, Caesar Salad is named after

Answer: A Chef

Ques 4. Who among these demons was killed by Lord Rama in Ramayana?

Answer: Dushan

Ques 5. Reigning till 1912, who among these was the last Emperor of the Qing dynasty of China?

Answer: Pu Yi

Flipkart Quiz Answers 28 July 2020:

Ques 1. Who is the 1st Indian to score a century in all three formats as an opener?

Answer: Rohit Sharma

Ques 2. In baseball, the final base a base runner must touch to score a run is called what?

Answer: Home Plate

Ques 3. Which Indian batsman holds the record of hitting the most sixes in a Test?

Answer: Rohit Sharma

Ques 4. The Indian hockey team won its first Olympic gold medal in 1928 at which of these places?

Answer: Amsterdam

Ques 5. Who is the first woman for India to score a century in a Women’s Twenty20 International?

Answer: Harmanpreet Kaur

Flipkart Quiz Answers 27 July 2020:

Ques 1. Which of these is not one of the studio albums of Ed Sheeran?

Answer: Minus

Ques 2. Who among these married an Austrian, Emilie Schenkl?

Answer: Subhas Chandra Bose

Ques 3. The tomato frog, comet moth, fossa, and lemur are some animals endemic to

Answer: Madagascar

Ques 4. 1st woman lawyer to directly become a SC judge, Indu Malhotra studied at

Answer: Lady Shri Ram

Ques 5. Other than Bolivia, which is the only other landlocked country in South America?

Answer: Paraguay

Flipkart Quiz Answers 26 July 2020:

Ques 1. Who recently became the 2nd Indian to hit a double century in a Test against South Africa?

Answer: Mayank Agarwal

Ques 2. The play of which sport begins at a spot called the teeing area?

Answer: Golf

Ques 3. Which Indian bowler is the joint fastest bowler to take 350 wickets in Tests?

Answer: Ravichandran Ashwin

Ques 4. Bafana Bafana, Springboks and Proteus are nicknames of sports teams from

Answer: South Africa

Ques 5. The youngest cricketer to take a hat-trick in T20I belongs to which country?

Answer: Pakistan

Flipkart Quiz Answers 25 July 2020:

Ques 1. If it is Gup chup in Odisha, what is it in Madhya Pradesh?

Answer: Fulki

Ques 2. Built in 2018, the world’s largest bird sculpture is located in?

Answer: Kerala

Ques 3. Which explorer is recognised as first person to reach both poles?

Answer: Roald Amundsen

Ques 4. Which country has the most UNESCO World Heritage sites in Asia?

Answer: China

Ques 5. Which footballer appeared as himself in the film xXx: The Return of Xander Cage?

Answer: Neymar Jr.

Flipkart Quiz Answers 24 July 2020:

Ques 1. Which House Does Voldemort Belong To In The Harry Potter Movies?

Answer: Slytherin

Ques 2. Dil Cheez Kya Hai’ And ‘Inn Aankhon Ki Masti’ Are Iconic Songs From Which Film?

Answer: Umrao Jaan

Ques 3. Which Filmmaker Has Directed Films Like ‘Fire’ And 1947: Earth?

Answer: Deepa Mehta

Ques 4: In The Show Friends, Which Of These Characters Never Gives Birth To A Baby?

Answer: Monica

Ques 5: Which Film Series Would You Associate With The Fictional Language – Klingon?

Answer: Star Trek

Flipkart Quiz Answers 23 July 2020:

Ques 1. Bron in Jalandhar, which singer is popularly known as the “Prince of Bhangar”?

Answer: Sukhbir Singh

Ques 2. In Game of Thrones, which character sits on the throne at the End
Of Series?

Answer: Bran Stark

Ques 3. Which 2017 film was inspired by the story of Anita Bai Narre?

Answer: Toilet Ek Prem Katha

Ques 4.- which actress as born in pre-partition Punjab in 1930 as Harkirtan Kaur?

Answer: Geeta Bali

Ques 5. In the film ‘Argo’, Ben Affleck’s character rescues Americans from which country?

Answer: Iran

Flipkart Quiz Answers 22 July 2020:

Ques 1. Sepp Blatter, who is currently serving a ban, is the former president of ______?

Answer: FIFA

Ques 2. Who was the first player to hit 6 sixes in an over In ODI cricket?

Answer: Herschelle Gibbs

Ques 3. In which sport did Ryan Giggs play for Mumbai and Ronaldinho play for Goa?

Answer: Futsal

Ques 4. Which of these EPL clubs ls currently not being managed by their former player?

Answer: Liverpool

Ques 5. India reached No. 1 In ICC Test Ranking for the first time under which captain?

Answer: MS Dhoni

Flipkart Quiz App Screenshot:

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers STEP 1Flipkart Trivia Quiz STEP 2STEP 3STEP 4


Flipkart Daily Quiz Important Details:

Please check out the below details to play Flipkart Quiz

  • To participate you must be at least 18 years of age
  • Users can play Flipkart Daily Quiz only using the mobile app
  • Play everyday
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation
  • User can also check for the winners in the Gems/ Rewards section using the app

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here