(DAILY 8AM – 12PM) Amazon Quiz Contest Time Win Exciting Prizes Every Day!

0

Amazon December 2018 QuizTime contest questions & answers. Give all the correct answers and stand a chance to win 6 month’s free shopping and other exciting prizes on Amazon mobile app.

Amazon quiz contest is usually conducted by Amazon India for its customers and most are on the Amazon mobile app. To take benefits of them, you have to download their app from play store and iOS store.

To give the correct answers of Amazon quiz contest questions please checkout the below mentioned answers with questions. By giving the all correct answers chances of winning will be huge for such prizes like mobiles, free shopping vouchers, gadgets, OnePlus 5t, 6 month’s prime subscription etc..

Amazon Quiz Contest Time

Note: You’ve to answer all questions correctly to get eligible for the exciting prizes of Amazon QuizTime.

Every day you can have this quiz contest on your mobile app. If you’re new to Amazon QuizTime follow the below steps on how to play Amazon quiz contest and give correct answers.

How to Play Amazon Quiz:

  1. Download the mobile app from Play store (Android)/ iOS store (Apple)
  2. Go to the app scroll for the quiz image and tap over it
  3. Now you will see the new page with the Start button
  4. Click on the start button
  5. There will be 5 questions in the quiz
  6. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw (take help from the below quiz answer’s list)
  7. Done! fingers crossed, you’re eligible to win exciting prizes every day!

12th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for Oppo F9 Pro
Amazon Quiz Answers to Win an Oppo F9 Pro

  1. Which is the largest internal organ in the human body? Ans. Liver
  2. Adele performed the theme song to which James Bond film? Ans. Skyfall
  3. Which of these did Alfred Nobel invent? Ans. Dynamite
  4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016? Ans. Brazil
  5. Apart from Venus, which planet rotates from east to west? Ans. Uranus

If you’ve just missed today’s Amazon QuizTime stay tuned. QuizTime will start again at 8AM tomorrow:

Screenshot

Previous Amazon Quiz Answers-


11th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon-QuizTime-Answers-to-Win-Apple-Smart Watch
Amazon Quiz Answers to Win an Apple Smart Watch

  1. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___? Ans. Desserts
  2. _______ is the fear of going to bed. Fill in the blanks. Ans. Clinophobia
  3. What is the currency of Sweden? Ans. Krona
  4. Cyril Ramaphosa, who is expected to be the chief guest at the 2019 Republic Day of India is President of which African country? Ans. South Africa
  5. Which country recently announced plans to become the world’s first country to make its public transportation free for everyone by 2019? Ans. Luxembourg

10th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers to Win Rs. 1,000
Amazon Quiz Answers to Win Rs. 1,000 x 50 Winners

  1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa? Ans. James Earl Jones
  2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century? Ans. Suffragettes
  3. Which is the only bird that is able to fly backwards? Ans. HummingBird
  4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers? Ans. Brahmaputra
  5. Which European city would you find the famous Blue Domed Church? Ans. Santorini, Greece

09th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers to Win an iPhone Xs
Amazon Quiz Answers to Win an iPhone Xs

  1. What is the name of the first historically confirmed female pharaoh of ancient Egypt? Ans. Sobekneferu
  2. Which of these species is the world’s largest living primate? Ans. Gorilla
  3. What is the hard white material that makes up an elephant’s tusk called? Ans. Ivory
  4. What is the world’s largest venomous snake? Ans. King Cobra
  5. The point on earth farthest from the earth’s center, or closest to the moon falls in which country? Ans. Ecuador

08th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for Rs. 500 (100 Winners)
Amazon Quiz Answers to Win Rs. 500 x 100 Winners

  1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks. Ans. Kindle
  2. Which country was formerly called Ceylon? Ans. Sri Lanka
  3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal? Ans. Tiger
  4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield? Ans. Duff
  5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814? Ans. Sweden

07th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for Armani Watch

Amazon Quiz Answers to Win Armani Watch

  1. Which nation was the first to give women the right to vote? Ans. New Zealand
  2. Paul Michael Levesque is the real name of which famous pro-wrestler? Ans. Triple H
  3. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC? Ans. The Persian Empire
  4. Which northern animal is known as the Gulo Gulo in Latin? Ans. Wolverine
  5. Which continent has the fewest flowering plants? Ans. Antarctica

06th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for OnePlus 6T
Amazon Quiz Answers to Win OnePlus 6T

  1. Which of these birds is known for laying its eggs in the nests of other birds? Ans. Cuckoo
  2. Which is the world’s largest living fish? Ans. Whale Shark
  3. ‘Anura’ is the scientific name for which animal? Ans. Frog
  4. Which animal has the highest blood pressure in the world? Ans. Giraffe
  5. Which mountain peak is the farthest from the center of the Earth? Ans. Mount Chimborazo

05th Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for Rs. 5,000 today
Amazon Quiz Answers to Win Rs. 5,000 for 10 Winners

  1. Historically, did a Grand Slam event ever have to stop play due to extreme heat? Ans. Yes
  2. Which member of the cat family is the only one that cannot retract its claws? Ans. Cheetah
  3. Which country is home to the world’s largest number of wild tigers? Ans. India
  4. Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey? Ans. Batman
  5. Which animal features in the official logo of the World Wildlife Fund? Ans. The Giant Panda

03rd Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for Rs. 10,000 - 5 Winners
Amazon Quiz Answers to Win Rs. 10,000 for 5 Winners

  1. Which is the largest subspecies of the Tiger? Ans. The Siberian Tiger
  2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box? Ans. Pandora
  3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs? Ans. Millipede
  4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’? Ans. Fusion
  5. A crocodile cannot stick out its tongue. Ans. True

02nd Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for Samsung Galaxy Note 9
Amazon Quiz Answers to Win Samsung Galaxy Note 9

  1. The offspring of a zebra and a donkey is called a ______. Fill in the blanks. Ans. Zeedonk
  2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating ______. Fill in the blanks. Ans. Eucalyptus Leaves
  3. Sea Otters hold hands while they’re sleeping Ans. True
  4. What is the main component used in the manufacture of glass? Ans. Sand
  5. How many fights did Muhammad Ali lose in his professional boxing career? Ans. 5

01st Dec 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers for Rs. 100 | 500 Winners
Amazon Quiz Answers to Win Rs. 100 x 500 Winners

  1. What is the name of the world’s largest lizard? Ans. Komodo Dragon
  2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt? Ans. The Step Pyramid of Djoser
  3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world? Ans. The Arctic Ocean
  4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta? Ans. Lady Gaga
  5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family? Ans. Killer Whale

30th Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon Quiz Answers for 5TB Hard Drive

Amazon Quiz Answers for Seagate 5TB Hard Drive

  1. Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’? Ans. Vitamins
  2. ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from? Ans. Goa/Konkan
  3. The State Bank of India was previously known as ______ Ans. Imperial Bank of India
  4. What is the national sport of Bangladesh? Ans. Kabaddi
  5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated? Ans. November 26

29th Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon Quiz Answers for Fossil Smartwatch

Amazon Quiz Answers for Fossil Smartwatch

  1. How many strings does a cello typically have? Ans. 4
  2. In Japanese, what is the word for ‘goodbye’? Ans. Sayonara
  3. In which country would you find Bran Castle – also commonly known as ‘Dracula’s Castle’? Ans. Romania
  4. Who invented the World Wide Web (WWW)? Ans. Tim Berners – Lee
  5. Which Indian sportswoman has been named captain of the Indian team for the upcoming ICC Women’s World Twenty20 XI? Ans. HarmanPreet Kaur

28th Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon Quiz Answer for Oppo F9 Pro

Amazon Quiz Answers for Oppo F9 Pro Mobile

  1. 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India Ans. 16th
  2. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks. Ans. Iran
  3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh? Ans. Indus
  4. Wellington is the capital of which country? Ans. New Zealand
  5. Copenhagen is the capital of which country? Ans. Denmark

27th Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon Quiz Answers for JBL Flip 4 Speaker

Amazon Quiz Answers for JBL Flip 4 Speaker

  1. What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly? Ans. Deadpool
  2. If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most? Ans. The cotton ball because it has less mass
  3. Which bank recently launched India’s first interactive credit card with buttons? Ans. IndusInd Bank
  4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil? Ans. Brazil
  5. What currency does Ukraine use? Ans. Hryvnia

26th Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime Answers Win Rs. 5000

Amazon Quiz Answers to Win Rs. 5,000 (10 Winners)

  1. What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way? Ans. Andromeda
  2. True or False – Nintendo was founded in 1889 Ans. True
  3. He directed and produced the movie ‘Raja Harishchandra’ – the first full-length Indian feature film, and is known as the father of Indian Cinema. Who is he? Ans. Dadasaheb Phalke
  4. What is the capital of Argentina? Ans. Buenos Aires
  5. Before the introduction of the Euro, which currency did Austria use? Ans. Schilling

25th Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon Quiz Answers for OnePlus 6T

Amazon Quiz Answers for OnePlus 6T

  1. Who was the last Indian to receive the Nobel Prize (as of 2018)? Ans. Kailash Satyarthi
  2. The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these? Ans. Jeans
  3. The point on earth that’s closest to the moon is NOT the top of Mount Everest. Ans. True
  4. Tokyo is the capital of which country? Ans. Japan
  5. In which year was the Euro introduced to the world financial markets? Ans. 1999

24th Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon Quiz to Win Rs. 500 Today

Amazon Quiz Answers to Win Rs. 500 (100 Winners)

  1. Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he? Ans. Syed Abdul Rahim
  2. Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections? Ans. Mitt Romney
  3. With a population of less than 1000, which is the least populated country in the world? Ans. Vatican City
  4. What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal? Ans. Euro
  5. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state? Ans. Mizoram

23rd Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Canon 1300D DSLR Camera Quiz

Amazon Quiz Answers to Win a Canon EOS 1300D DSLR Camera

  1. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest? Ans. Blue
  2. Which of these is the Latin word for ‘eagle’? Ans. Aquila
  3. In terms of area, which is the largest country in the world? Ans. Russia
  4. What is the currency of Sweden? Ans. Krona
  5. The classical dance form of ‘Bharatnatyam’ comes from which state? Ans. Tamil Nadu

22nd Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon QuizTime for an Honor Play

Amazon Quiz Answers for an Honor 8X mobile phone 

  1. WHO declared India free of which of these epidemics in 2014? Ans. Polio
  2. In which city can you find the Kremlin? Ans. Moscow
  3. In terms of population, which is the smallest continent? Ans. Antarctica
  4. What is the national currency of Algeria? Ans. Algerian Dinar
  5. The folk music form of ‘Bhatiali’ comes from which state? Ans. West Bengal

21st Nov 2018 Amazon QuizTime Answers

Amazon Quiz Answers to win Rs. 10,000 pay balance

  1. Which of these countries does NOT have a standing Army? Ans. Iceland
  2. What is the name of the largest dwarf planet in our solar system? Ans. Pluto
  3. In terms of area which is the smallest continent? Ans. Australia
  4. What is the national currency of Albania? Ans. Lek
  5. The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state? Ans. Maharashtra

20th Feb 2018 Amazon Quiz Answers

Amazon Quiz Answers for Maybelline

  1. Smoothie
  2. Make it happen
  3. Gigi Hadid
  4. Eyeshadow
  5. Bubble gum matte
Also Read:  QwikCilver Reward: Complete The Binge Watch Challenge Offer [Amazon Gift Card INR 50]

16th Feb 2018 Amazon Quiz Questions and Answers

Amazon Quiz Answers for Honor 7x

  1. What is the interface that Honor phones use? Ans. Emotion UI
  2. Which was the first AI enabled phone to be launched in India? Ans. Honor view 10
  3. Which of these phrases is associated with brand honor? Ans. For the brave
  4. Which chipset do Honor phones use? Ans. Kirin
  5. What is Honor’s fast charging technology called? Ans. Super charge

15th Feb 2018 Amazon Quiz Questions and Answers

Amazon Quiz Answers for Samsung Galaxy A8+

  1. Which of these is NOT a features of Samsung Galaxy A8+? Ans : Teleportation
  2. What is Samsung’s virtual assistant called? Ans : Bixby
  3. What is the display on the Samsung Galaxy A8+ called? Ans.  Infinity display
  4. What safety features does the A8+ come loaded with? Ans.  Face recognition & Fingerprint
  5. The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks. Ans.  6

14th Feb 2018 Updated Amazon Quiz Questions and Answers

  1. What did Alexander Fleming introduce to world on February 14th in 1929? Ans. Penicillin
  2. Which Italian city, where Romeo and Juliet lived in Shakespeare’s play, still receives about 1000 letters on Valentine’s day each year? Ans. Verona
  3. In India, National Science Day is celebrated on 28th Feb to mark the discovery of? Ans. The Raman Effect
  4. The whole month of Feb 2018 will not have a single full moon day. The last time this happened in 1999. Ans. True
  5. Which of these is a western zodiac sign associated with February? Ans. Aquarius
  6. Which term is used to refer first full moon of February? Ans. Ice moon
Also Read:  [Best Deal] TVS Champ USB Keyboard at Rs. 530 (Lowest Price Offer)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here